Κωνσταντινούπολη Special

Περιλαμβάνονται:

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ :

Αερ/κά εισιτήρια Αθήνα -Κων/πολη-Αθήνα .
Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Κων/πολης
Οι διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* στην Κων/πόλη.
Ξενάγηση Κων/πόλης με ελληνόφωνο ξεναγό όπως στο πρόγραμμα .
Τα εισιτήρια για τα Μουσεία που θα επισκεφθούμε .
Κόστος 1 αποσκευής ανά άτομο

Δεν Περιλαμβάνονται:

Δεν περιλαμβάνονται:

Οι φόροι αερ/μίων 145 Ευρώ .
Οι προαιρετικές εκδρομές και επισκέψεις

4 ημέρες, 11/01/18-23/03/18 €239.00

Κωνσταντινούπολη Special
Αναχωρήσεις: Κάθε Πέμπτη
ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ SPECIAL
ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ – ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΟΠΚΑΠΙ – ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ
4 ΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ


1η μέρα: ΑΘΗΝΑ- ΚΩΝ/ΠΟΛΗ
Πτήση για Κων/πολη . Άφιξη, συνάντηση με τον αντιπρόσωπό μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας . Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την βασιλεύουσα των πόλεων που σφύζει από ζωή μέρα και νύκτα .
2η μέρα : ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ ( προαιρετική )
Μετά το πρόγευμα , ελεύθερη μέρα .Σας προτείνουμε μια προαιρετική εκδρομή στα μαγευτικά Πριγκιπόνησα . Θα αποβιβαστούμε πρώτα την νήσο Χάλκη όπου θα έχουμε την δυνατότητα να επισκεφθούμε την Θεολογική Σχολή και στην συνέχεια στην νήσο Πρίγκιπο . Σας προτείνουμε τον γύρο του νησιού με τα γραφικά αμαξάκια η μία επίσκεψη στον Άγιο Γεώργιο τον κουδουνά στην κορυφή του λόφου . Αναχώρηση από τα καταπράσινα Πριγκιπόνησα με τις καλύτερες εντυπώσεις και επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη , το απόγευμα .
3η μέρα : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ( Κλασσική ξενάγηση ).
Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε με τον ξεναγό μας για την παλιά πόλη, όπου θα επισκεφθούμε την Αγία Σοφία του Ιουστινιανού , τον Βυζαντινό Ιππόδρομο όπου βρίσκεται ο χάλκινος τρίποδας των Δελφών, το Μπλέ τζαμί που είναι στολισμένο με τα περίφημα κεραμικά της Νίκαιας , το Ανάκτορο Τοπκαπί κατοικία των Οθωμανών Σουλτάνων μέχρι τον 19ο αιώνα , που σήμερα στεγάζει το μουσείο με τους αμύθητους θησαυρούς της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας . Στην συνέχεια θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας να ξεκουραστούμε .Το βράδυ σας προτείνουμε διασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο με παραδοσιακούς χορούς και οριεντάλ. Διανυκτέρευση.
4η μέρα : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρόγευμα , ελεύθερη μέρα . Σας προτείνουμε μία βόλτα στη θρυλική λεωφόρο του Πέραν ( Istiklal Caddesi ) με τα καταστήματα όλων των ειδών , τα εστιατόρια για όλα τα γούστα , τα διάσημα ζαχαροπλαστεία , όπως το ξακουστό Haci Bekir με έτος ίδρυσης το 1777 . Με την γλυκιά ανάμνηση της επίσκεψης μας στην κοσμοπολίτικη Πόλη , συνάντηση με τον οδηγό την προκαθορισμένη ώρα , μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα .

Αναχώρηση Ξενοδοχείο 2κλινο* 1κλινο Παιδικό
κάθε  Πέμπτη  Barin 3*
239 329 209
  Hotel  Riva 4* περιοχή Ταξίμ ή παρόμοιο 259 379 229

*Οι τιμές ισχύουν από 11/01 - 20/03

Γενικοί Όροι

Οι παραπάτω τιμές δεν ισχύουν για περιόδους εορτών, συνεδρίων, και εκδηλώσεων