Βελιγράδι

Περιλαμβάνονται:

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ :

Αερ/κά εισιτήρια Aθήνα-Βελιγράδι-Αθήνα .
Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Βελιγραδίου .
Οι διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*κεντρικό με πρωινό .
Ξενάγηση Βελιγραδίου με Ελληνόφωνο ξεναγό .
1 αποσκευή μέχρι 8 κιλά ανά άτομο .
Ασφάλεια αστικής ευθύνης tour operator.

Δεν Περιλαμβάνονται:

3 ημέρες, 22/01/18-20/03/18 €299.00

Εκδρομή στο Βελιγράδι
Αναχώρηση: Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο
1η Μέρα :ΑΘΗΝΑ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Πτήση για Βελιγράδι , άφιξη , συνάντηση με τον αντιπρόσωπο μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πρωτεύουσα της Σερβίας , χτισμένη στις όχθες του ποταμού Σάβα. Μία πανέμορφη .πόλη – η τρίτη μεγαλύτερη των Βαλκανίων- με μεγάλα πάρκα , ιστορικά μνημεία , όμορφα καφέ , γραφικά ταβερνάκια , μπαράκια και φιλόξενους κατοίκους .

2η Μέρα : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ( ξενάγηση πόλης ).
Μετά το πρωινό , συνάντηση με τον ξεναγό μας και ξεκινάμε την πανοραμική μας ξενάγηση στην πόλη του Βελιγραδίου. Θα ξεκινήσουμε από το περίφημο φρούριο Καλεμεγκτάν, χαρακτηριστικό σημείο της πόλης, χτισμένο πάνω από τη συμβολή των ποταμών Σάβα και Δούναβη, προσφέρει εκπληκτική θέα του Βελιγραδίου . Θα δούμε τον Πύργο Νεπόισα,, όπου μαρτύρησε ο Ρήγας Φεραίος. Θα δούμε την Μητρόπολη του Βελιγραδίου περνώντας από το τέρμα του πεζόδρομου Κνέζ Μιχαήλοβα, με εντυπωσιακά κτίρια του 19ου αι. που τώρα στεγάζουν μοντέρνα εμπορικά μαγαζιά καφέ και εστιατόρια. Aφού περάσουμε τη γέφυρα Μπράνκο στον ποταμό Σάβα που χωρίζει το παλιό από το νέο Βελιγράδι, θα δούμε το μοντέρνο Βελιγράδι Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το μαυσωλείο του Τίτο. Θα δούμε την πολύ μεγάλη εκκλησία του Αγίου Σάββα., μία από τις μεγαλύτερες Ορθόδοξες εκκλησίες στο κόσμο. Θα περάσουμε από τη γνωστή πλατεία Σλάβια, θα δούμε τα βομβαρδισμένα κτήρια από τον πόλεμο, το κτήριο της Κυβέρνησης, τη Βουλή, το Δημαρχείο και την Πλατεία της Δημοκρατίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
Η υπόλοιπη μέρα είναι ελεύθερη για βόλτα στους περίφημους πεζόδρομους της πόλης για πολύ καλό φαγητό στις τοπικές ταβέρνες σε οικονομικές τιμές και για νυκτερινή διασκέδαση στα μπαράκια .

3η Μέρα : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΑΘΗΝΑ.
Πρόγευμα , ελεύθερος χρόνος για μία τελευταία βόλτα η κάποια ψώνια , μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα .

Αναχωρήσεις 2/3κλινο 1κλινο Παιδικό
Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο 279 359 229

* Οι τιμές ισχύουν έως 20/3/2018

Γενικοί Όροι

Σημ1: Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι των αεροδρομίων ( 145 E ) .
Σημ2: Η σειρά των ξεναγήσεων δύναται να τροποποιηθεί