Αμστερνταμ 4 & 5 Μέρες

Περιλαμβάνονται:

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή με KLM ή AEGEAN ή TRANSAVIA
Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
Τοπικός Έλληνας ξεναγός στο Άμστερνταμ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν Περιλαμβάνονται:

Δεν περιλαμβάνονται

Φόροι αεροδρομίου 160 € για Αθήνα
Κόστος αποσκευής: 60 €
Αχθοφορικά
Φιλοδωρήματα
Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα
Ότι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα .

4 ημέρες, 01/03/17-30/06/17 €595.00

Αμστερνταμ
Διάρκεια: 4 & 5 Μέρες Αναχώρηση: Καθημερινά (1/3-30/6/17)
από
595€

Ξενάγηση Πόλης – Προαιρετικές Εκδρομές σε Ψαροχώρια Marken & Volendam- Ρότερνταμ - Ντέλφτ - Χάγη
1η ΜΕΡΑ: ΕΛΛΑΔΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ
Αναχώρηση για το Άμστερνταμ, μια από τις πιο όμορφες πόλεις που μας περιμένει να την ανακαλύψουμε μέσα από τη γραφικότητα της, τα μουσεία, τα αξιοθέατα και τις πολλές επιλογές διασκέδασης που προσφέρει. Άφιξη στο αεροδρόμιο και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική βόλτα στη Leidseplein, σε ένα ζωντανό και παλλόμενο μέρος με αμέτρητα καφέ και εστιατόρια. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ - COSTER DIAMONDS - ΜΟΥΣΕΙΑ
Πρωϊνό και η σημερινή μας ξενάγηση στο κοσμοπολίτικο Άμστερνταμ θα ξεκινήσει με τη πανοραμική περιήγηση του ιστορικού κέντρου, ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, όπου γύρω του έχει χτιστεί μια σειρά από ομόκεντρα ημικυκλικά κανάλια, τα περίφημα χράχτεν. Θα θαυμάσουμε το εθνικό Μουσείο της χώρας Rijksmuseum , το οποίο φιλοξενεί μια περίφημη συλλογή έργων τέχνης και θα συνεχίσουμε με το Βασιλικό παλάτι που πλέον ανήκει στα 100 σημαντικότερα Μνημεία Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Θα δούμε το κτίριο του Κεντρικού Σταθμού, το στάδιο «Αρένα, το αξιοθέατο «Heineken Experience» της ομώνυμης ζυθοποιείας και το μύλο του γνωστόυ ζωγράφου και χαράκτη Ρέμπραντ. Θα ολοκληρώσουμε τη σημερινή μας περιήγηση με το Coster Diamonds, ένα από τα παλαιότερα εργοστάσια επεξεργασίας διαμαντιών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και σας προτείνουμε βραδινή έξοδο για να απολαύσετε τα καλοφωτισμένα δρομάκια και τις γέφυρες της ρομαντικής πρωτεύουσας της Ολλανδίας.Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΨΑΡΟΧΩΡΙΑ MARKEN ΚΑΙ VOLENDAM
Πρωϊνό και σήμερα θα περιηγηθούμε στα παραδοσιακά ψαροχώρια Marken και Volendam που βρίσκονται στη Βόρεια θάλασσα. Θα δούμε το εργαστήρι τυριού, όπου θα γευτούμε και το γνωστό Ολλανδικό τυρί και θα συνεχίσουμε με την επίσκεψη μας στο μύλο. Θα εκπλαγείτε από τα γραφικά δρομάκια αλλά και τα αυθεντικά ξύλινα σπίτια του Volendam. Επιστροφή στο Άμστερνταμ και το βράδυ μπορείτε να περιηγηθείτε στη πόλη ή να κάνετε μια κρουαζιέρα στα κανάλια. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΕΛΛΑΔΑ
Πρωϊνό και αφήνουμε πίσω μας το Άμστερνταμ έχοντας αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Μεταφορά στο αεροδρόμιο, πτήση και άφιξη στην Ελλάδα.

Γενικοί Όροι

Ενδεικτικές πτήσεις από Αθήνα με KLM/AEGEAN/TRANSAVIA

KLM
ΑΘΗΝΑ-ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 16.55-19.35
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ-ΑΘΗΝΑ 12.00-16.10
AEGEAN
ΑΘΗΝΑ-ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 08.45-11.25
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ-ΑΘΗΝΑ 17.00-21.20