Πασχαλιά στην Κύπρο

Περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Λάρνακα – Αθήνα με Aegean Airlines
4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας στη Λεμεσό
Ημιδιατροφή καθημερινά
Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα (ως μέρος της διατροφής)
Πασχαλινό γλέντι με σουβλιστό αρνί και ζωντανή μουσική (ως μέρος της διατροφής)
Μεταφορά για την παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας της Αναστάσεως του Κύριου
Ξενάγηση της πόλης της Λευκωσίας με επίσημο ξεναγό
Ολοήμερη εκδρομή στην Πάφο με επίσημο ξεναγό
Ολοήμερη εκδρομή Όρος Τρόοδος – Μονή Κύκκου - Πλάτρες με επίσημο ξεναγό
Οι υπηρεσίες του αντιπροσώπου μας στην Κύπρο
Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

Δεν Περιλαμβάνονται:

Φόροι Αεροδρομίων 145€
Είσοδοι Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων
Οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό

5 ημέρες, 05/04/18-09/04/18 €395.00

Πασχαλιά στην Κύπρο
Διάρκεια: 5 Μέρες Αναχώρηση: 05/04
από
395€
Λεμεσός, Λευκωσία , Όρος Τρόοδος , Μονή Κύκκου, Πάφος, Λάρνακα
1η ημέρα: Πτήση για Λάρνακα – Ξενάγηση Λευκωσίας - Λεμεσός
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και με απευθείας πτήση της Aegean Airlines πετάμε για Κύπρο. Άφιξη και αναχώρηση για τη «μοιρασμένη» Κυπριακή πρωτεύουσα, τη Λευκωσία. Μια πόλη περιτριγυρισμένη από Βενετσιάνικα Τείχη, με την «εντός των τειχών» παλιά πόλη. Ακολουθώντας την πράσινη γραμμή, φτάνουμε στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, το μνημείο των πεσόντων Ελλήνων από την τουρκική εισβολή. Επίσκεψη στα φυλακισμένα μνήματα, όπου βρίσκονται οι τάφοι των γενναίων του αντιαποικιακού αγώνα. Στη συνέχεια, επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη με τις θαυμάσιες τοιχογραφίες. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη της Λευκωσίας, σας προτείνουμε γεύμα (εξ’ ιδίων) στη γραφική «Λαϊκή Γειτονιά» μια συνοικία του 19ου αιώνα. Μεταφορά στη Λεμεσό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Τρόοδος-Μονή Κύκκου
Το όρος Τρόοδος, είναι το ψηλότερο βουνό της Κύπρου και στη σημερινή διαδρομή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα ορεινά γραφικά χωριά μέσα σε καταπράσινα τοπία. Πρώτος σταθμός το χωριό Όμοδος, που ήταν κάποτε περιουσία του πρίγκιπα της Γαλιλαίας, ξακουστό για την παραγωγή καλού κρασιού καθώς επίσης και για το Μοναστήρι του Τίμιου Σταυρού, το οποίο και θα επισκεφθούμε. Χρόνος στη διάθεσή μας για να κάνουμε τη βόλτα μας στο χωριό. Συνεχίζουμε με προορισμό το πιο γνωστό & πλούσιο Μοναστήρι της Κύπρου την Ιερά Μονή Κύκκου το οποίο χτίστηκε το 1100 μ.Χ. και αφιερώθηκε στην Παναγία. Εδώ βρίσκεται μια από τις τρεις εικόνες της Παναγίας, την οποία λέγεται ότι ζωγράφισε ο Ευαγγελιστής Λουκάς και στη συνέχεια την Ιερά μονή Τροοδίτισσας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Πάφος
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για μία ολοήμερη εκδρομή στη όμορφη Πόλη της Πάφου. Διασχίζοντας τους αμπελώνες και πορτοκαλεώνες του Φασουρίου, περνάμε από τον Πύργο των Ιπποτών στο Κολόσσι και το αρχαίο θέατρο του Κουρείου. Ο δρόμος μετά μας φέρνει στην Πέτρα του Ρωμιού όπου κατά την παράδοση μέσα από τους αφρούς των κυμάτων αναδύθηκε η θεά της ομορφιάς και του έρωτα Αφροδίτη. Φτάνουμε στην Πάφο όπου μετά την περιήγηση θα καταλήξουμε στο γραφικό λιμανάκι της Κάτω Πάφου. Χρόνος ελεύθερος. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην Λεμεσό. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Μετά την Ανάσταση, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Ελεύθερη ημέρα
Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη. Το μεσημέρι πλούσιο πασχαλινό γεύμα με σουβλιστό αρνί και ζωντανή μουσική.

5η ημέρα: Λεμεσός-Λάρνακα (περιήγηση)-Αθήνα
Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την όμορφη πόλη της Λάρνακας. Θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Λαζάρου όπου βρίσκεται και ο τάφος του και θα θαυμάσουμε την παραλία με τις Φοινικούδες. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για την πτήση της επιστροφής μας.

ΤΙΜΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

Κόστος κατ’ άτομο

Αναχωρήσεις

Ξενοδοχεία

Early Booking

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδί

05/04

Park Beach 3*

395€

445€

+80€

345€

Kapetanios Odyssia 3*

445€

495€

+85€

395€

Ajax 4*

495€

545€

+145€

445€

Grand Resort 5*

525€

575€

+145€

475€

St. Raphael 5*

θέα θάλασσα

565€

615€

+145€

515€


Γενικοί Όροι