Πάσχα μαγευτικό...στη Χαλκιδική, 4 ημέρες

Περιλαμβάνονται:

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «ATHOS PALACE » 4* στην KAΛΛΙΘΕΑ, της Χαλκιδικής.
3 πρωινά σε μπουφέ.
Δείπνο με νηστίσιμα σε μπουφέ τη Μεγάλη Παρασκευή.
Αναστάσιμο δείπνο το Μεγάλο Σάββατο.
Πλούσιο πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική, την Κυριακή του Πάσχα.
Αρχηγός - συνοδός.
Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Ο νέος φόρος διαμονής του Ν. 4389/2016 που περιγράφεται στον πιο κάτω πίνακα ανά δωμάτιο, ο οποίος προεισπράττεται από το γραφείο μας με την εξόφληση της εκδρομής, προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις κατά την άφιξη στα ξενοδοχεία και την κατανομή των δωματίων.
Τιμή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση
Ξενοδοχεία 5* 4€
Ξενοδοχεία 4* 3€
Ξενοδοχεία 3* 1.5€
Ξενοδοχεία 1-2* 0.5€

4 ημέρες, 06/04/18-09/04/18 €180.00

Πάσχα μαγευτικό...στη Χαλκιδική, 4 ημέρες
Early Booking έως 10/3!Αναχώρηση 6/4.
1Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση στις 7.15 π.μ., στάση στην περιοχή της Λαμίας και της Λάρισας και προσπερνάμε τη Θεσσαλονίκη για να φθάσουμε το απόγευμα στην περιοχή της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ στην όμορφη ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, προαιρετική παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου στο γραφικό εκκλησάκι του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Ουρανούπολη. Προαιρετικά ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ με πλοιάριο στη χερσόνησο του ΑΘΩ με τις ιστορικές Μονές του Αγίου Όρους. Το απόγευμα η επιστροφή μας για το ξενοδοχείο, από τα μαγευτικά τοπία τη Σιθωνίας, με στάση στο ΝΕΟ ΜΑΡΜΑΡΑ. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας στο εκκλησάκι των ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, όπου γίνεται φαντασμαγορικά η Ανάσταση και ακολουθεί το παραδοσιακό εορταστικό Αναστάσιμο δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με ζωντανή μουσική, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι να αρχίσει το πασχαλινό γλέντι με τους ουζομεζέδες στο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου, όπου γίνεται και το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και το πλούσιο εορταστικό Πασχαλινό γεύμα που ακολουθεί, με ζωντανή δημοτική μουσική και παραδοσιακά συγκροτήματα. Το απόγευμα μια όμορφη εκδρομή - περιήγηση στα μοναδικά τοπία της Κασσάνδρας, (ΣΙΒΗΡΗ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ) θα κλείσουν ευχάριστα, την Πασχαλινή μας ημέρα.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα με τη διαδρομή μας να περνά για επίσκεψη από το ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ και το γραφικό ΛΙΤΟΧΩΡΟ στους πρόποδες του Ολύμπου όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, η τελευταία μας στάση πριν φθάσουμε το βράδυ στην Αθήνα.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο,

4-12 ετών

Μονόκλινο
Athos Palace 4* 180€* 1ο παιδί: 40€ 250€
195€ 2ο παιδί: 115€
*Η τιμή αφορά σε κρατήσεις με προκαταβολή έως 10/3


Γενικοί Όροι