Παραδοσιακό Πάσχα στην Ευρυτανία, 4 ημέρες

Περιλαμβάνονται:

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Μεταφορές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις στο παραδοσιακό ξενοδοχείο ΕΛΒΕΤΙΑ στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ.
3 πρωινά.
Αναστάσιμο δείπνο.
Εορταστικό παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα.
Αρχηγός - συνοδός.
Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Ο νέος φόρος διαμονής του Ν. 4389/2016 που περιγράφεται στον πιο κάτω πίνακα ανά δωμάτιο, ο οποίος προεισπράττεται από το γραφείο μας με την εξόφληση της εκδρομής, προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις κατά την άφιξη στα ξενοδοχεία και την κατανομή των δωματίων.
Τιμή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση
Ξενοδοχεία 5* 4€
Ξενοδοχεία 4* 3€
Ξενοδοχεία 3* 1.5€
Ξενοδοχεία 1-2* 0.5€

4 ημέρες, 06/04/18-09/04/18 €183.00

Παραδοσιακό Πάσχα στην Ευρυτανία, 4 ημέρες
Early Booking έως 10/3!Αναχώρηση 6/4.
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ - ΜΙΚΡΟ/ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ - ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ - ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ

1Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση στις 9.00 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε μέσα από μία καταπληκτική διαδρομή από τις ράχες Τυμφρηστού για ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ. \'Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γεύμα προαιρετικά σε ταβέρνα της περιοχής. Το βράδυ προαιρετική παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινό και επίσκεψη στην Ιερά Μονή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ. Ακολουθεί γνωριμία με το ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το ιστορικό χωριό Κορυσχάδες. Πασχαλινό γεύμα σε ταβέρνα το μεσημέρι στο νέο Μικρό χωριό. Ξεκούραση και επίσκεψη στο γειτονικό ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ το απόγευμα, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με μία πολύ ευχάριστη παράκαμψη - επίσκεψη στη ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ και το ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ για γεύμα προαιρετικά, άφιξη νωρίς το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο,

4-12 ετών

Μονόκλινο
Elvetia 2* 183€* 175€ 260€
198€
*Η τιμή αφορά σε κρατήσεις με προκαταβολή έως 10/3


Γενικοί Όροι