Πάσχα στη Μαραθούπολη, 4 ημέρες

Περιλαμβάνονται:

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
3 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο ΑRTINA στη ΜΑΡΑΘΟΥΠΟΛΗ.
3 πρωινά σε μπουφέ.
Δείπνο τη ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
Αναστάσιμο δείπνο το ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.
Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα την ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ.
Αρχηγός - συνοδός.
Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Ο νέος φόρος διαμονής του Ν. 4389/2016 που περιγράφεται στον πιο κάτω πίνακα ανά δωμάτιο, ο οποίος προεισπράττεται από το γραφείο μας με την εξόφληση της εκδρομής, προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις κατά την άφιξη στα ξενοδοχεία και την κατανομή των δωματίων.
Τιμή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση
Ξενοδοχεία 5* 4€
Ξενοδοχεία 4* 3€
Ξενοδοχεία 3* 1.5€
Ξενοδοχεία 1-2* 0.5€

4 ημέρες, 06/04/18-09/04/18 €170.00

Πάσχα στη Μαραθούπολη, 4 ημέρες
Early Booking έως 10/3!Αναχώρηση 6/4.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΒΟΪΔΟΚΟΙΛΙΑ - ΠΥΛΟΣ - ΜΕΘΩΝΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΗ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΒΥΤΙΝΑ

1Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση στις 8.30 π.μ. από Αθήνα, ημίωρη στάση στην περιοχή του Αρτεμισίου και συνεχίζουμε μέσω ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ για την ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ την τρίτη σε πληθυσμό πόλη της Μεσσηνίας, χτισμένη αμφιθεατρικά στους πρόποδες του όρους Αιγάλεω όπου θα έχουμε και μικρή στάση - επίσκεψη. Νωρίς το απόγευμα καταλήγουμε στη Μαραθούπολη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινό και μια υπέροχη εκδρομή στο ΝΔ άκρο της Πελοποννήσου ξεκινά. Η διαδρομή μας με μοναδική θέα στη λιμνοθάλασσα του Διβαρίου και τη γραφική παραλία της Βοϊδοκοιλιάς, μας οδηγεί στη γοητευτική κωμόπολη ΠΥΛΟ. Χτισμένη αμφιθεατρικά στο νότιο άκρο του κόλπου του ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ, σου δίνει την αίσθηση νησιού. Επίσκεψη στο επιβλητικό μνημείο των «ΤΡΙΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ» και συνεχίζουμε για ΜΕΘΩΝΗ, την πόλη με το ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ, από τα πιο καλοδιατηρημένα όλης της ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ. Ακολουθεί επίσκεψη στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα την ΚΑΛΑΜΑΤΑ, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας και επίσκεψη στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ, πολιούχο της πόλης. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στη ΜΑΡΑΘΟΥΠΟΛΗ, ξεκούραση, παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και η Πασχαλινή ατμόσφαιρα στον κήπο του ξενοδοχείου με το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία, δίνει το χρώμα της ημέρας του Ελληνικού Πάσχα. Πριν αρχίσει το Πασχαλινό γλέντι με κρασάκι και μεζέδες, προτείνουμε προαιρετικά (καιρού επιτρέποντος) μια πολύ ενδιαφέρουσα επίσκεψη, στο κοντινό νησάκι ΠΡΩΤΗ, με τη ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ. Ακολουθεί πλούσιο Πασχαλινό εορταστικό γεύμα με παραδοσιακή μουσική και όχι μόνο και το γλέντι κορυφώνεται... Το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε τη λειτουργία της Αγάπης και το ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ, ένα έθιμο που κρατά για περισσότερο από έναν αιώνα στη ΜΑΡΑΘΟΥΠΟΛΗ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και επίσκεψη στη ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΠΟΛΗ (ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ) ένα μικρό χωριό στη δυτική πλαγιά του όρους Αιγάλεω, που φιλοξενεί τον ΙΕΡΟ ΝΑΟ της ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ του ΣΩΤΗΡΟΣ, ένα Βυζαντινό μνημείο του 11ου αιώνα, που η λαϊκή παράδοση το ονομάζει \"ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ\". Επόμενος σταθμός η ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ και η μαγευτική διαδρομή μας για τη ΒΥΤΙΝΑ, στάση - επίσκεψη και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση στο ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ, άφιξη το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο,

4-12 ετών

Μονόκλινο
Artina 2* 170€* 155€ 245€
185€
*Η τιμή αφορά σε κρατήσεις με προκαταβολή έως 10/3


Γενικοί Όροι