Πάσχα μαγευτικό...στη Χαλκιδική, 5 ημέρες

Περιλαμβάνονται:

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Μετακινήσεις, περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «ATHOS PALACE» 4* στην KAΛΛΙΘΕΑ της Χαλκιδικής.
4 πρωινά σε μπουφέ.
Δείπνο τη ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ.
Δείπνο με νηστίσιμα σε μπουφέ τη ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
Αναστάσιμο δείπνο το ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.
Πλούσιο πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική, την ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ.
Αρχηγός - συνοδός.
Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Ο νέος φόρος διαμονής του Ν. 4389/2016 που περιγράφεται στον πιο κάτω πίνακα ανά δωμάτιο, ο οποίος προεισπράττεται από το γραφείο μας με την εξόφληση της εκδρομής, προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις κατά την άφιξη στα ξενοδοχεία και την κατανομή των δωματίων.
Τιμή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση
Ξενοδοχεία 5* 4€
Ξενοδοχεία 4* 3€
Ξενοδοχεία 3* 1.5€
Ξενοδοχεία 1-2* 0.5€

5 ημέρες, 05/04/18-09/04/18 €215.00

Πάσχα μαγευτικό...στη Χαλκιδική, 5 ημέρες
Early Booking έως 10/3!Αναχώρηση 5/4.
1Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ: Αναχώρηση στις 8.00 π.μ., στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της ΛΑΡΙΣΑΣ και συνεχίζουμε για επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ του ΘΕΟΛΟΓΟΥ, που βρίσκεται στη Σουρωτή, 28 περίπου χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη. Η Ιερά Μονή είναι αφιερωμένη στον \'Αγιο Ιωάννη το Θεολόγο και στον \'Αγιο Αρσένιο τον Καππαδόκη. Στη Μονή υπάρχουν τα Λείψανα του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη που βρίσκονται στο καθολικό της, όπως και ο τάφος του Γέροντα Παϊσίου. Ο Γέροντας Παϊσιος κοιμήθηκε στις 12 Ιουλίου 1994 και ενταφιάστηκε δίπλα από το ναό του Αγίου Αρσενίου. Νωρίς το βράδυ θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, όπου θα έχουμε δείπνο και διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Πρωινό και η επίσκεψη στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ και τα μαγευτικά τοπία του «δεύτερου ποδιού» της Χαλκιδικής στη ΣΙΘΩΝΙΑ, (ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ - ΣΑΡΤΗ - ΠΟΡΤΟ ΚΟΥΦΟ - ΝΕΟΣ ΜΑΡΜΑΡΑΣ) θα γεμίσουν ευχάριστα την ημέρα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, στο γραφικό εκκλησάκι του ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, MEΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Ουρανούπολη. Προαιρετικά ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ με τουριστικό πλοιάριο στη χερσόνησο του ΑΘΩ, με τις ιστορικές Μονές του Αγίου Όρους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας στο εκκλησάκι των ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, όπου γίνεται φαντασμαγορικά η Ανάσταση και ακολουθεί το παραδοσιακό εορταστικό Αναστάσιμο δείπνο με ζωντανή μουσική στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι να αρχίσει το πασχαλινό γλέντι με τους ουζομεζέδες στο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου, όπου γίνεται το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και το πλούσιο εορταστικό Πασχαλινό γεύμα που ακολουθεί, με ζωντανή δημοτική μουσική και παραδοσιακά συγκροτήματα. Το απόγευμα μια όμορφη εκδρομή - περιήγηση στα μοναδικά τοπία της Κασσάνδρας, (ΣΙΒΗΡΗ - ΛΟΥΤΡΑ - ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ) θα κλείσουν ευχάριστα, την Πασχαλινή μας ημέρα.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα με τη διαδρομή μας να περνά για επίσκεψη από το γραφικό ΛΙΤΟΧΩΡΟ στους πρόποδες του Ολύμπου όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, η τελευταία μας στάση πριν φθάσουμε το βράδυ στην Αθήνα.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο,

4-12 ετών

Μονόκλινο
Athos Palace 4* 215€* 1ο παιδί: 45€ 305€
230€ 2ο παιδί: 145€
*Η τιμή αφορά σε κρατήσεις με προκαταβολή έως 10/3


Γενικοί Όροι