Πασχαλιά στο νησί τηςΤηνου, 4 ημέρες

Περιλαμβάνονται:

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Μεταφορές και περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
Εισιτήρια συμβατικών πλοίων οικονομικής θέσης ΡΑΦΗΝΑ - ΤΗΝΟΣ - ΡΑΦΗΝΑ.
3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο AEOLOS BAY 3*.
3 πρωινά.
Νηστίσιμο δείπνο σε μπουφέ τη ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα και πλούσιο ΜΕΝΟΥ το ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.
Παραδοσιακό εορταστικό Πασχαλινό γεύμα.
Αρχηγός - συνοδός.
Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Ο νέος φόρος διαμονής του Ν. 4389/2016 που περιγράφεται στον πιο κάτω πίνακα ανά δωμάτιο, ο οποίος προεισπράττεται από το γραφείο μας με την εξόφληση της εκδρομής, προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις κατά την άφιξη στα ξενοδοχεία και την κατανομή των δωματίων.
Τιμή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση
Ξενοδοχεία 5* 4€
Ξενοδοχεία 4* 3€
Ξενοδοχεία 3* 1.5€
Ξενοδοχεία 1-2* 0.5€

4 ημέρες, 06/04/18-09/04/18 €220.00

Πασχαλιά στο νησί της Μεγαλόχαρης, 4 ημέρες
Early Booking έως 10/3!Αναχώρηση 6/4.
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΤΗΝΟΣ

1Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση στις 6.00 π.μ. για το λιμάνι της Ραφήνας, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για ΤΗΝΟ. Μετά από τετράωρο θαλάσσιο ταξίδι φθάνουμε στο νησί της Μεγαλόχαρης. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και πρώτη γνωριμία με τη ΧΩΡΑ, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ νηστίσιμο δείπνο σε μπουφέ και αμέσως μετά παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Πρώτος σταθμός το χωριό ΒΩΛΑΚΑΣ, ένα μεσαιωνικό καθολικό χωριό, χτισμένο σε υψόμετρο 280 μέτρων, σε ένα μικρό οροπέδιο στη μέση του νησιού, με αρκετά από τα σπίτια του χτισμένα επάνω σε σφαιρικούς βράχους και συνεχίζουμε για τον παραδοσιακό οικισμό του Πύργου, με το νέο Μουσείο μαρμαροτεχνίας, το σπίτι - Μουσείο του σπουδαίου γλύπτη Γιανούλη Χαλεπά και το Μουσείο Τήνιων καλλιτεχνών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας το βράδυ, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι να αρχίσει το πασχαλινό γλέντι με εδέσματα, πλούσιο Πασχαλινό παραδοσιακό εορταστικό γεύμα, νησιώτικη μουσική και όχι μόνο. Το απόγευμα, επίσκεψη στην Ιερά Μονή Κεχροβουνίου, το μοναστήρι όπου μόνασε η Αγία Πελαγία. Προσκύνημα και επίσκεψη στο κελί της Αγίας, χάρις στο όραμα της οποίας έγινε η εύρεση της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και μετάβαση στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ, για το τελευταίο προσκύνημα και χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και αγορά αναμνηστικών, μέχρι την επιβίβαση μας νωρίς το μεσημέρι στο πλοίο της επιστροφής, για το λιμάνι της Ραφήνας. \'Αφιξη και μεταφορά στην Αθήνα.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο (4-12 ετών)
Aeolos Bay 3* 220€* 185€
235€
*Η τιμή αφορά σε κρατήσεις με προκαταβολή έως 10/3


Γενικοί Όροι