Πάσχα μοναδικό...στην Κέρκυρα, 4 ημέρες

Περιλαμβάνονται:

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Μετακινήσεις - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο POTAMAKI 3* στις ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ, με πρωινό μπουφέ.
Δείπνο με νηστίσιμα και μη, τη ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
Αναστάσιμο δείπνο το ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.
Πασχαλινό γεύμα με μουσικό πρόγραμμα, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, την ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ.
Εισιτήρια F/B ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ και αντίστροφα.
Αρχηγός - συνοδός.
Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Ο νέος φόρος διαμονής του Ν. 4389/2016 που περιγράφεται στον πιο κάτω πίνακα ανά δωμάτιο, ο οποίος προεισπράττεται από το γραφείο μας με την εξόφληση της εκδρομής, προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις κατά την άφιξη στα ξενοδοχεία και την κατανομή των δωματίων.
Τιμή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση
Ξενοδοχεία 5* 4€
Ξενοδοχεία 4* 3€
Ξενοδοχεία 3* 1.5€
Ξενοδοχεία 1-2* 0.5€

4 ημέρες, 06/04/18-09/04/18 €230.00

Πάσχα μοναδικό...στην Κέρκυρα, 4 ημέρες
Early Booking έως 10/3!Αναχώρηση 6/4.
1Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση στις 6.30 π.μ., στάση στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, για την επόμενη στάση μας στην περιοχή της Αμφιλοχίας. Η διαδρομή μας από την ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ μας οδηγεί στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί των Φαιάκων. \'Αφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και μετάβαση στην πόλη για παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ του ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό, παρακολούθηση της περιφοράς του σκηνώματος του ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ και του πρωτότυπου εθίμου του σπασίματος κανατών. Ακολουθεί επίσκεψη στο ΑΧΙΛΛΕΙΟ, μία από τις πιο γνωστές επαύλεις στην Ευρώπη, στο ΚΑΝΟΝΙ τη ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ και το ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ μετάβαση στη μεγάλη πλατεία όπου γίνεται φαντασμαγορικά η Ανάσταση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι να αρχίσει το Πασχαλινό γλέντι, με τον παραδοσιακό οβελία, μουσική, χορό και πλούσιο Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα βόλτα στην Παλαιοκαστρίτσα για να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το υπέροχο τοπίο που προσφέρει ο μαγευτικός κολπίσκος.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και μετάβαση στο λιμάνι για το ταξίδι της επιστροφής με το F/B για Ηγουμενίτσα. Η διαδρομή μας με στάση στη γραφική κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ και μέσω ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ με δύο ακόμη στάσεις στην περιοχή της ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ και του ΚΙΑΤΟΥ, μας οδηγεί το βράδυ στην Αθήνα.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο (4-12 ετών)
Potamaki 3* 230€* 185€
245€
*Η τιμή αφορά σε κρατήσεις με προκαταβολή έως 10/3

 

 

Γενικοί Όροι