Θεσσαλικό Πάσχα στο Βουνό των Κενταύρων, 4 ημέρες

Περιλαμβάνονται:

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο TOKALIS BOUTIQUE 3* στη ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ.
3 πρωινά σε μπουφέ.
Δείπνο με νηστίσιμα τη Μεγάλη Παρασκευή.
Αναστάσιμο δείπνο το Μεγάλο Σάββατο.
Πασχαλινό εορταστικό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα, με δωρεάν κρασί από το ομώνυμο ξενοδοχείο - οινοποιείο \"TOKALIS\".
Δωρεάν 1 χρήση σάουνας και χαμάμ στο spa του ξενοδοχείου.
Αρχηγός - συνοδός.
Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Ο νέος φόρος διαμονής του Ν. 4389/2016 που περιγράφεται στον πιο κάτω πίνακα ανά δωμάτιο, ο οποίος προεισπράττεται από το γραφείο μας με την εξόφληση της εκδρομής, προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις κατά την άφιξη στα ξενοδοχεία και την κατανομή των δωματίων.
Τιμή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση
Ξενοδοχεία 5* 4€
Ξενοδοχεία 4* 3€
Ξενοδοχεία 3* 1.5€
Ξενοδοχεία 1-2* 0.5€

4 ημέρες, 06/04/18-09/04/18 €170.00

Θεσσαλικό Πάσχα στο Βουνό των Κενταύρων, 4 ημέρες
Early Booking έως 10/3!Αναχώρηση 6/4.
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ..ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ

ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ TOKALIS BOUTIQUE HOTEL

ΜΟΝΗ ΔΑΜΑΣΤΑΣ - ΒΟΛΟΣ - ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ - ΜΗΛΙΕΣ - ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ - ΧΑΝΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΛΑΡΙΣΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ

1Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση από Αθήνα στις 8.30 π.μ., στάση στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, επίσκεψη στη ΜΟΝΗ ΔΑΜΑΣΤΑΣ. \'Αφιξη στο ΒΟΛΟ, περίπατοι γνωριμίας, γεύμα προαιρετικά, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, στη ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ, δείπνο με νηστίσιμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή στα πηλιορείτικα χωριά ξεκινάει. Πρώτος σταθμός οι ΜΗΛΙΕΣ, ένα από τα γραφικότερα χωριά του Πηλίου και αφετηρία του \"διάσημου μουντζούρη\" και ακολουθεί η ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ, ένα ακόμη χαρακτηριστικό χωριό του βουνού των Κενταύρων. Είναι ήδη μεσημέρι και βρισκόμαστε στα ΧΑΝΙΑ την καλύτερη ίσως επιλογή στο Πήλιο για να γευματίσουμε προαιρετικά. Με τη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, \"το μπαλκόνι του Πηλίου\" θα κλείσουμε το απόγευμα την ημέρα μας με τις καλύτερες εντυπώσεις από την ανοιξιάτικη Πασχαλινή μας εξόρμηση στο βουνό των Κενταύρων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, παρακολούθηση της Αναστάσιμης Ακολουθίας, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Χριστός Ανέστη - Χρόνια Πολλά! Πρωινό και χρόνος ελεύθερος, ενώ ο παραδοσιακός οβελίας ετοιμάζεται για ένα πλούσιο εορταστικό Πασχαλινό γεύμα, με αρνί σούβλας (καιρού επιτρέποντος) και κοκορέτσι στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την πόλη του ΒΟΛΟΥ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Μετά το πρωινό θα έχουμε μια ευχάριστη περιήγηση σε δύο μεγάλες Θεσσαλικές πόλεις. Ξεκινάμε από τη ΛΑΡΙΣΑ για τον πρωινό μας καφέ και συνεχίζουμε με την πολύ όμορφη πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, όπου και θα γευματίσουμε προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΔΟΜΟΚΟΥ - ΛΑΜΙΑΣ, στάση σε καφέ της περιοχής, θα καταλήξουμε το βράδυ στην Αθήνα.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο,

4-12 ετών

Μονόκλινο
Tokalis Boutique 3* 170€* 155€ 245€
185€
*Η τιμή αφορά σε κρατήσεις με προκαταβολή έως 10/3


Γενικοί Όροι